Willie "Parturimies" Cicci (s. 26. joulukuuta 191627. helmikuuta 1960) oli Corleonen kuulussa rikollisperheessä toiminut gangsteri ja salamurhaaja. Enimmäkseen Cicci oli omituinen persoona siitä, että hän kävi joka päivä samassa parturissa New Yorkin Mott Streetillä. Ciccilla oli joku kasvuhäiriö, sillä hänelle kasvoi jo päivässä uudet hiukset ja viikset.

Willie Cicci osallistui Corleonen perheen toimintaan jo vuonna 1939, jolloin hänen isänsä piti parturiliikettä. Nuori Willie toimi hiustenleikkaajana, kunnes eräänä päivänä parturiin saapui eräs italialainen mafioso, joka tuhahti uhkauksia Ciccille, jos tämä ei leikkaisi hiuksia oikein. Nuori Cicci meni hieman paniikkiin ja vahingossa puhkaisi mafioson silmän. Eikä siinä vielä kaikki, sillä Cicci onnistui tappamaan mafioso upottamalla vahingossa sakset tämän päähän. Kun Corleonen perhen Don Vito Corleone kuuli asiasta, hän otti Ciccin mukaan perheeseen.

Vuonna 1955 Corleonen mafiaperheen puhdistuksissa Willie Cicci oli mukana. Hän tappoi Cuneon perheen Donin hienossa hotellissa. Ensin Cicci lukitsi Cuneon pieneen huoneeseen, jonka jälkeen Cicci pieraisi elämänsä pahimman pierun. Cuneo kuoli hajuun. Näen vuoksi Cicci ampui vielä edesmennyttä Donia suuhun.

Myöhemmin Cicci toimi Frank Pentagelin kolmantena jalkana. Siltikin, eräs Tony Rosato ampui Ciccin baarissa ja heitti ruumiin paskalammikkoon.